Om lesco

lesco handler ikke om at være endnu en opgaveformidler i Danmark. Det handler heller ikke om at overbevise dig om, at lesco er noget du skal bruge, hvis ikke du behøver. Vi fandt ud af, hvad vi selv ville have og det fandtes ikke på markedet.

Det var svært at finde håndværkere til opgaver i vores hjem. Vi søgte og søgte, og når håndværkeren var fundet, kunne vi blive brændt af i sidste øjeblik eller få leveret et utilfredsstillende resultat. Men når det endelige lykkedes at finde den rigtige håndværker, føltes det bare skønt! Det gav glæde og smil på. Sådan blev ideen om en markedsplads for håndværkertilbud skabt.

En gennemsigtig markedsplads, hvor den private blot skal opret en opgave for dernæst at få tilbud fra professionelle håndværkere i lokalområdet. Baseret på anmeldelser, pris og dato for udførelse af opgaven kan den private nemt og trygt vælge sin håndværker.

lesco handler om at have din lokale håndværker lige ved hånden!

 

Brugervilkår for Private

Du accepterer vores Brugervilkår, når du opretter en profil og anvender lesco som privat bruger. Disse Brugervilkår og betingelser gælder i forholdet mellem lesco og dig, som private bruger af lesco.

I tilknytning af disse Brugervilkår gælder lescos privatlivspolitik for behandling af personoplysninger, som tilgås her.

Appen lesco giver dig online adgang til at oprette opgaver og få tilbud fra lokale håndværkere, og derefter kun vælge en håndværker til at udføre opgaven. lesco formidler kontakten mellem private brugere og håndværkere. Alle betalinger for udførte opgaver foregår uden om appen. lesco tager heller ikke part i evt. uoverensstemmelser mellem den private og håndværkeren, disse skal løses parterne imellem.

Ved enhver brug af lesco accepterer du, at der ikke kan rejses nogen form for krav mod lesco i relation til de aftaler du indgår med håndværkere via lesco.

 

Oprettelse af profil

Det er gratis at oprette en profil og bruge lesco som privat. For at kunne oprette dig som privat bruger, accepterer du at:

  • Være fyldt 16 år ved oprettelsen
  • Afgivet brugeroplysningerne er korrekte
  • Overholde vores Brugervilkår

Du kan til enhver tid lukke og slette din profil ved at skrive til kundeservice direkte fra appen eller via info@lesco.dk

Evt. misbrug af din brugerprofil står lesco ikke til ansvar for. Ved kontakt til vores kundeservice via appen eller info@lesco.dk kan lesco være behjælpelige med at blokere din profil. 

 

Om håndværkerne 

Håndværkere i appen lesco er alle bosat i Danmark og er CVR-registrerede. Når du har fået tilbud fra håndværkere for din opgave, kan du tilgå deres profiler, hvor du bl.a. kan se anmeldelser fra andre private brugere og herved trygt vælge en håndværker til at udføre din opgave.

 

Om håndværkertilbuddene

 Du er ikke forpligtet til at sige ja til de tilbud, der bliver sendt til dig fra forskellige håndværkere. Når du har sagt ja til et tilbud fra en håndværker, har du stadig mulighed for enten at aflyse aftalen helt eller at ombooke dato og tidspunkt.

 

Indhold og misbrug

lesco må kun bruges til dets formål, dvs. som lokal markedsplads for håndværkertilbud.

Opgaver oprettet af private brugere i appen offentliggøres først, når Administrator har gennemgået og godkendt indholdet. En opgave vil blive afvist, hvis opgavebeskrivelsen ikke er rettet mod en håndværkerrelateret opgave eller hvis der indgår nogle former for krænkende eller ulovligt indhold.

lesco forbeholder sig retten til at lukke brugerprofiler, såfremt der er handlet i strid med vores Brugervilkår og betingelser eller dansk lovgivning i øvrigt.

 

Garanti for udført opgave

lesco er ikke ansvarlig for kvalitet eller lovlighed af udførte opgaver. lesco står ikke til ansvar for ombooking, forsinkelser eller udeblivelser, ligesom lesco ikke kontrollerer udførelsen af opgaven og dennes kvalitet.

Download lesco